Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою

Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей пікантний салат сподобається багатьом, адже він буде вигідно відрізнятися на столі, ставши заміною звичним салатів. Незвичайним інгредієнтом в цьому салаті буде виноград.

Інгредієнти

куряча грудка – 200 грам
селера – 2 стебла
волоські, пекан горіхи – жменя
прянощі – 1/2 ч. ложки
виноград – по жменьці
цибуля – 1/2 головки
перець з сіллю – за смаком
майонез – 2 ст. ложки
салат мікс – велика жменя

Як приготувати Венеціанський салат з виноградом і курячою грудкою