Вершково-огірковий соус з часником

.

Інгредієнти

Огірки — 1 шт. (свіжий)
Сир Філадельфія — 100 г (або інший вершковий)
Часник — 1-2 зубчики
Майонез — 40 г
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком

Як приготувати Вершково-огірковий соус з часником

Цей соус я вперше скуштувала у ресторані. З тих пір я його і люблю. Поданий він був у маленькому соуснику, оточений нарізаним брусочками свіжих овочів. Смак – ніжний вершковий з огірочком і часничком, який додає якусь пікантність. Готується дуже просто.
Я вважаю, що він відмінно підійде ще й до риби або м’яса.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Огірок натерти на дрібній тертці.

Змішати вершковий сир і майонез в чаші.

Додати до вершкової суміші тертий огірок, тертий часник. Посолити, поперчити, перемішати.

Перелити в соусник і подавати до столу.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Паста з креветками у вершковому соусі – пальчики оближеш!