Відбивні з баклажанів

Час приготування: 25 хвилин

Не бійтеся експериментувати зі спеціями, цим ви ще більше підкреслить смак і аромат.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Баклажан — 1 шт.
часник — 4 зубчики
яйця — 1-2 шт.
борошно для обсипання — 4 ст. л.
сіль, перець спеції — за смаком
масло рослинне — 3 ст. л

Як приготувати Відбивні з баклажанів

Оригінальний рецепт, відразу і не зрозуміти з чого приготовано блюдо.

Покроковий рецепт

1

Баклажани чистимо від шкірки і нарізаємо пластинами по 5 мм

2

Подрібнюємо часник на тертці або часникодавці. Мені більше подобається перший спосіб.

3

Відбиваємо пластини баклажан молотком або качалкою

4

Втираємо сіль, перець, спеції і часник баклажани.

5

Готуємо борошно і яйця збиваємо

6


Обвалюємо по черзі баклажани в борошно потім в яйце

7




Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з маслом з двох сторін до золотистого кольору.

8




15 хвилин і наше блюдо готове.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні класичні млинці на молоці