Відбивні з баклажанів

Не бійтеся експериментувати зі спеціями, цим ви ще більше підкреслить смак і аромат.

Інгредієнти

Баклажан — 1 шт.
часник — 4 зубчики
яйця — 1-2 шт.
борошно для обсипання — 4 ст. л.
сіль, перець спеції — за смаком
масло рослинне — 3 ст. л

Як приготувати Відбивні з баклажанів

Оригінальний рецепт, відразу і не зрозуміти з чого приготовано блюдо.

Покроковий рецепт

Баклажани чистимо від шкірки і нарізаємо пластинами по 5 мм

Подрібнюємо часник на тертці або часникодавці. Мені більше подобається перший спосіб.

Відбиваємо пластини баклажан молотком або качалкою

Втираємо сіль, перець, спеції і часник баклажани.

Готуємо борошно і яйця збиваємо


Обвалюємо по черзі баклажани в борошно потім в яйце




Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з маслом з двох сторін до золотистого кольору.



15 хвилин і наше блюдо готове.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свиняча відбивна, смажена на сковороді