Відкритий лаймовий пиріг зі згущеним молоком

Відкритий лаймовий пиріг зі згущеним молоком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий, з неймовірним ароматом відкритий пиріг з начинкою лаймовою

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло, розтоплене – 100 г
Печиво – 300 г
Начинка:
Яєчні жовтки – 3 шт.
Згущене молоко – 1 банка
Лайма, цедра і сік – 2-3 штук
Прикраса:
Ягоди по сезону
Солодкі лайми:
Цукор – 1/2 чашки
Вода – 1 чашка
Лайм, тонко нарізаний – 1 шт.

Як приготувати Відкритий лаймовий пиріг зі згущеним молоком