Відкритий пиріг з цибулею, шинкою і сиром

Відкритий пиріг з цибулею, шинкою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже ситний і смачний пиріг!

Інгредієнти

Пісочна основа
пшеничне борошно вищого сорту хорошої якості – 230 г
вершкове масло 82.5% – 130 г
куряче яйце – 1 велике
морська сіль дрібного помелу – 1 щіпка
Начинка
ріпчаста цибуля – 500 г
шинка – 400 г
спеції – за смаком
рослинна олія – за смаком
Вершково-сирний соус
густі вершки 20-22% – 200 мл
курячі яйця – 5 середніх
тертий сир «Російський» або «Гауда» – 160 г
петрушка – 1 пучок

Як приготувати Відкритий пиріг з цибулею, шинкою і сиром