Інгредієнти
|
Картопля – 1 кг маленького молодого картоплі |
|
Сіль – велика кількість морської солі (треба трохи більше, ніж ви думаєте) |
|
Лимон – 2 тонких скибочки лимона |
|
Вода – для варіння (вона повинна доходити до середини картоплі, а не повністю покривати його) |
|
Для заправки: – |
|
Часник – 5-7 зубчиків |
|
Сіль – за смаком |
|
Кайенский перець – 2 міні кайенский перцю (можна сухий) |
|
Кумін – 1 чайна ложка |
|
Паприка – 1 чайна ложка |
|
Панірувальні сухарі – (для клейковини, використовувати не обов’язково) |
|
Оливкова олія – 1/4-1/2 склянки |
|
Винний червоний оцет – 2-3 столові ложки |
|
Вода – не багато (на розсуд) |
Як приготувати Відварну молоду картоплю під сирним соусом