Відварну молоду картоплю під сирним соусом

Відварну молоду картоплю під сирним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Картопля – 1 кг маленького молодого картоплі
Сіль – велика кількість морської солі (треба трохи більше, ніж ви думаєте)
Лимон – 2 тонких скибочки лимона
Вода – для варіння (вона повинна доходити до середини картоплі, а не повністю покривати його)
Для заправки: –
Часник – 5-7 зубчиків
Сіль – за смаком
Кайенский перець – 2 міні кайенский перцю (можна сухий)
Кумін – 1 чайна ложка
Паприка – 1 чайна ложка
Панірувальні сухарі – (для клейковини, використовувати не обов’язково)
Оливкова олія – 1/4-1/2 склянки
Винний червоний оцет – 2-3 столові ложки
Вода – не багато (на розсуд)

Як приготувати Відварну молоду картоплю під сирним соусом