Вишневий суп з йогуртом

Вишневий суп з йогуртом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Вишневий суп з йогуртом

Солодкий суп з вишні та рідкого йогурту можна включати в дитяче меню. Для приготування такого ягідного супу рекомендується використовувати будь-який натуральний йогурт, можна також з якимись добавками.

Інгредієнти:

– свіжа вишня без кісточок (260 м);

– просеянная борошно пшеничне високосортна (18 г);

– коричневий цукровий пісок (56 р);

– натуральний йогурт рідкий (140 мл);

– відфільтрована вода (980 мл);

– цукрова пудра (24 м);

– харчова гімалайська сіль (за смаком).

Процес приготування:

У підготовлену миску влити рідкий йогурт, додати пшеничне борошно, збити ці інгредієнти блендером, насипати необхідну кількість солі. Далі в цю ж посуд необхідно додати цукрову пудру, ще раз добре все збити.

Ретельно промити всю вишню, пересипати ці ягоди у велику каструлю, влити достатню кількість води, поставити ємність на тихий вогонь. Додати в каструлю цукру на свій смак, варити ягоди десять хвилин, після цього прибрати посуд з вогню. Додати збитий йогурт, перемішати все, після цього повернути каструлю на вогонь, продовжити процес приготування вишневого супу ще шість хвилин. Як тільки вишневий суп з йогуртом буде готовий, розлити його по тарілках і подавати в охолодженому або теплому вигляді.