Вишуканий салат з авокадо і солоної риби

Час приготування: 15 хвилин

Невибагливий салат з риби і зелені, але надзвичайно смачний і дуже красивий.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Червона риба — 50 г
Біла риба — 50 г
Салат корн — невелика жменя
Фризі — невелика жменя
Базилік — кілька листочків
Авокадо — 1 шт. (дрібний)
Сіль — за смаком
Оливкова олія — 1 столова ложка
Маслини для прикраси
Лимонний сік від 1/2 лимона

Як приготувати Вишуканий салат з авокадо і солоної риби

Салат з червоною і білою рибою найчастіше можна побачити на святковому столі. Цей салат легкий і вишуканий. Можна віднести до страв високої кухні.

Покроковий рецепт

1

Червону (це може бути сьомга або форель) і білу рибу порізати тонкими шматочками. Можна купити вже нарізану в магазині. Ви помітно скоротіть час готування. Розкласти рибку красиво на плоскій тарілці.

2

Авокадо почистити, розрізати навпіл, видалити кісточку, порізати тонкими часточками. Обов’язково збризнути лимоном, щоб авокадо не потемнів.

3

Зелень промити, обсушити на паперовому рушнику. Змішати зелень з авокадо, посолити, заправити оливковою олією, перемішати. Викласти зелений салат на рибу.

4

Прикрасити страву гілочками базиліка і кружечками маслини. Збризнути все лимонним соком. Подавати до столу.

Дивіться також:  Червона риба запечена з картоплею