Вітамінне рагу з гарбузом та індичкою

Час приготування: 1 год 10 хв

Дивовижний смак і красивий колір. Можна доповнювати будь-якими овочами.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Картопля — 800 гр.-1кг
гарбуз — 800 гр.
кабачок — 1 шт.
морква — 2 шт.
цибуля — 1 шт.
сіль, перець, спеції — за смаком
масло рослинне — 2 ст. л.

Як приготувати Вітамінний рагу з гарбузом та індичкою

Ніколи не думала, що гарбуз можна використовувати в якості повноцінного овочу в рагу або інших несолодких блюдах. Зазвичай у мене, хоча напевно у багатьох, асоціації з гарбузом — це солодка молочна каша.

Покроковий рецепт

1





Почистити і порізати овочі (картоплю, гарбуз, моркву, цибулю, кабачок)
Різати краще побільше, щоб не перетворилося в стан каші при готуванні.

2

Порізати м’ясо, я вибрала філе індички. Вона не переб’є смак овочів, до того ж страва буде не жирним і не зашкодить фігурі.

3

Змастити деко олією скласти всі інгредієнти

4


Додати сіль, перець, спеції за смаком і добре перемішати.

5


Випікати рагу при температурі 250-300 градусів 40-50 хв.
Перемішати в середині процесу випікання.
Наша страва виходить дуже яскравим і ароматним.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат «Цезар» з індички з сухариками