Яблучні оладки «Осінні»

Час приготування: 40 хвилин

Яблучні оладки — чудове осіннє блюдо…

Інгредієнти

Кількість порцій: 5
Яйця курячі — 2 шт.
Кефір — 1 склянка
250 г
Цукор — 1/2 стакан
Борошно — 1 склянка
200 г
Сода — 1 / 2 чайна ложка
Сіль — щіпка
Яблука — 1 шт.

Як приготувати яблучні Оладки «Осінні»

Покроковий рецепт

1

Підготувати інгредієнти відповідно до вищевикладеного складу!

2

Для початку в посуді змішати яйця і цукор, збити в невелику піну (вінчиком або виделкою).

3

Додати кефір, перемішати.

4

Після додати дрібку солі і борошно (просіяти крізь сито). Яблуко не очищати від шкірки. Попередньо добре промити під проточною водою, видалити серцевину, натерти на крупній тертці, додати до готового тесту. В кінці (Головне! це додасть тесту пишноти, тісто не опаде при обсмажуванні) додати харчову соду.

5

Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні при мінімальній кількості рослинного масла.

Подати оладки зі сметаною, присипавши цукровою пудрою. Або на Ваш розсуд, можна з варенням або кисло-солодкими ягодами. Готові оладки виходять пишними, а яблуко практично не відчувається. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Борщ без капусти