Яблучний чатні – соус

Яблучний чатні – соус – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасним додаванням до м’яса або риби стане чатні. Індійський чатні являє собою соус, приготований з використанням фруктів за унікальною технологією.

Інгредієнти

недоспілих яблука – 1 кг
мед – 50 г
цукор – 1/2 склянки
ізюм – 100 г
цибуля ріпчаста – одна цибулина
часник – 2 зубчики
імбир подрібнений – 1 ст. ложка
гірчиця (насіння) – ½ ст. ложки
гвоздика – кілька штук
чилі – за бажанням, ½ ст. ложки
оцет винний – 2/3 склянки (150 мл)
сіль – приблизно 1 ст. ложка

Як приготувати Яблучний чатні – соус