Яйця пашот

Яйця пашот – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яйця курячі –
Сіль –
Мелений чорний перець –
Зелень –
Харчова плівка –
Нитка –
Спиця – (гачок)

Як приготувати Яйця пашот

Французьке oeuf poche (яйця пашот) – буквально означає яйця “в мішечок”. Їх можна приготувати різними способами. Щоб жовток яйця залишався рідким треба взяти їх холодними з холодильника і готувати від 3 до 10 хвилин в залежності від Ваших потреб у смаку та розмірів яєць. Всі види готування розрізняються способами видалення шкаралупи. Сьогодні детально опишу один із способів приготування яйця пашот.

Покроковий рецепт