Як приготувати десертну фісташкову пасту

Час приготування: 20 хвилин

Тим, хто любить оригінальні і дуже ароматні десерти, рекомендується приготувати десертну фісташкову пасту.

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
несолоні очищені фісташки — 270 г
екстракт фісташковий — три краплі
відфільтрована вода холодна — дві ст. ложки
тростинний цукор — пісок- 130 г
барвник харчової зеленого кольору — три краплі
вода рожева харчова — одна ст. ложка

Як приготувати Як приготувати десертну фісташкову пасту

Тим, хто любить оригінальні і дуже ароматні десерти, рекомендується приготувати десертну фісташкову пасту.

Покроковий рецепт

1

Очищені фісташки викласти в миску, додати цукровий пісок, потім усі ці компоненти перемолоти блендером до однорідного стану.

2

Пересипати солодку фісташкову суміш на суху сковорідку і прогрівати при регулярному помішуванні на вогні середньої сили до карамелізації цукрового піску.

3

Суміш під час смаження не повинна пересмажиться або змінити свій колір, вона може тільки трохи зібратися в дрібні грудочки.

4

Як тільки це відбудеться, пересипати її в миску і злегка остудити, потім додати трохи фісташкового екстракту, влити рожеву воду.

5

Пюрировать всі інгредієнти ще раз до стану пасти, влити трохи відфільтрованої води, додати трохи зеленого барвника.

6

Збити гарненько фісташкову пасту, потім вимісити її, перекласти в невеликий контейнер або баночку, закрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник.

Дивіться також:  Лимонно-імбирне варення»