Яловича печінка смажена з апельсинами і рисом

Яловича печінка смажена з апельсинами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена печінка цим способом виходить м’якою, апельсини надають їй якусь вишуканість. Прекрасно поєднується з рисом.

Інгредієнти

Печінка яловича – .
Борошно – 2 ст. л.
Рослинне масло – для смаження
Апельсин – 1 шт.
Цукор – 0,5 ч. л. (за смаком)
Вершкове масло – 1 ст. л.
Рис – 1 склянка
Зелений горошок – 0,5 склянки
Паприка – 1 ч. л.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Сіль – .
Мелений чорний перець – .

Як приготувати яловича печінка Смажена з апельсинами і рисом