Яловичий язик, запечений з маслинами в горщику

Яловичий язик, запечений з маслинами в горщику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Без сумніву, мова є самим що ні на є, делікатесом, а стало бути, готується в якості святкової страви.

Інгредієнти

язик яловичий – 1 штука
цибулина – 1 велика
маслин илбез кісточок і добавок – 1 банку
яловичого бульйону – 0,5 склянки
борошно – 1 ст. ложка
сметана – 1 ст. ложка
томатна паста – 1 ст. ложка
сіль – за смаком
спеції – за смаком
приправи – за смаком
часник – 1-2 зубчики
лавровий лист – 2 аркуша

Як приготувати Яловичий язик, запечений з маслинами в горщику