Яловичина, тушкована з баклажанами, перцем і томатами

Яловичина, тушкована з баклажанами, перцем і томатами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичина, тушкована з баклажанами, болгарським перцем і томатами – надзвичайно м’яке м’ясо і ніжні овочі.

Інгредієнти

свіжа зелень селери – 40 г
вирізка яловича – 400 г
питна гаряча вода – 450 мл
арахісове масло ароматне – 130 мл
очищені часточки часникові великі – шість штук
баклажани середнього розміру – чотири штуки
стручок свіжого пекучого перцю – одна штука
білий салатний цибулю невеликий – одна штука
червоний і жовтий перець солодкий – два
великі соковиті помідори – три штуки
гімалайська сіль харчова – за смаком

Як приготувати Яловичина, тушкована з баклажанами, перцем і томатами