Яловичина, тушкована з баклажанами, болгарським перцем і томатами – надзвичайно м’яке м’ясо і ніжні овочі.
Інгредієнти
свіжа зелень селери – 40 г | |
вирізка яловича – 400 г | |
питна гаряча вода – 450 мл | |
арахісове масло ароматне – 130 мл | |
очищені часточки часникові великі – шість штук | |
баклажани середнього розміру – чотири штуки | |
стручок свіжого пекучого перцю – одна штука | |
білий салатний цибулю невеликий – одна штука | |
червоний і жовтий перець солодкий – два | |
великі соковиті помідори – три штуки | |
гімалайська сіль харчова – за смаком |
Як приготувати Яловичина, тушкована з баклажанами, перцем і томатами
Сторінка: 1 2