Яловичина, тушкована зі шпинатом

Яловичина, тушкована зі шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це страва для любителів пекучих, гострих страв. М’ясо виходить ніжним, смачним, а шпинат додає родзинку.

Інгредієнти

Яловичина – 500 гр Я брала м’якоть
Часник – 4-5 зубців
Цибуля – 2 шт Великі
Перець чилі – 1 ст. ложка
Арахісова паста – 1 ст. ложка
Шпинат – 2 пучка
Борошно – 2-3 ст ложки
Бульйон або вода – 1 стакан
Оливкова олія – 4-5 ложок
Соус Теріякі – 2 ст. ложки
Цукор – 3 ч. ложки

Як приготувати Яловичина, тушкована зі шпинатом