Японський перець, фарширований курячим мясом

Японський перець, фарширований курячим мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одного разу побувавши в японському ресторані, я виявила це смачне блюдо!

Інгредієнти

Рослинна олія – 2 столові ложки
Фарш курячий – 200 г
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки, дрібно нарізаного
Імбир – 1 чайна ложка тертого імбиру (можна замінити на сухий – 1,5 чайні ложки)
Часник – 1 зубчик, дрібно нарізаного
Саке – 1 столова ложка
Соєвий соус – 1/2 їдальні ложки
Сіль – 1/2 чайної ложки крупної солі (або 1/4 чайної ложки дрібної солі)
Перець – 20-25 шт перчика Shishito, розрізаного навпіл, очищеного від насіння
Для соусу:
Саке – 1 столова ложка
Мірін (рисове вино) – 3 столові ложки
Соєвий соус – 3 столові ложки
Цукор – 1 чайна ложка

Як приготувати Японський перець, фарширований курячим м’ясом