Одного разу побувавши в японському ресторані, я виявила це смачне блюдо!
Інгредієнти
Рослинна олія – 2 столові ложки | |
Фарш курячий – 200 г | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки, дрібно нарізаного | |
Імбир – 1 чайна ложка тертого імбиру (можна замінити на сухий – 1,5 чайні ложки) | |
Часник – 1 зубчик, дрібно нарізаного | |
Саке – 1 столова ложка | |
Соєвий соус – 1/2 їдальні ложки | |
Сіль – 1/2 чайної ложки крупної солі (або 1/4 чайної ложки дрібної солі) | |
Перець – 20-25 шт перчика Shishito, розрізаного навпіл, очищеного від насіння | |
Для соусу: | |
Саке – 1 столова ложка | |
Мірін (рисове вино) – 3 столові ложки | |
Соєвий соус – 3 столові ложки | |
Цукор – 1 чайна ложка |