Яєчно-масляний соус «Беарнез»

Яєчно-масляний соус «Беарнез» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цінителі вишуканої кухні, впевнено погодяться, що навіть відмінно приготоване блюдо чудово подавати з ароматним соусом! Головне правильно підібрати соус до потрібного страви.

Інгредієнти

Цибулю-шалот – 2 ст. ложки
Гілочка естрагону – 3 ст. ложки він же острогін – гілочка
Винний оцет – 3 ст. ложки
Біле сухе вино – 3 ст. ложки
Яєчний жовток – 2 штуки
Тепла вода – 1 ст. ложка
Вершкове масло – 100 грам
Вершкове масло – 1 ст. ложка для смаження
Сіль і чорний перець – за смаком

Як приготувати Яєчно-масляний соус «Беарнез»