Яєчня в човнику картопляної

Яєчня в картопляній човнику – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Яєчня в човнику картопляної

Така ідея підійде для приготування сніданку або вечері. Особливо вона сподобається малюкам. Готується швидко, виходить оригінально, смачно і ситно. Не вимагає додаткових витрат, майже всі продукти у багатьох є в холодильниках.
Необхідні інгредієнти для 2 порцій:
– один бульба великого розміру картоплі;
– два сирих яйця;
– повна ложка тертого сиру (бажано «пармезану»);
– щіпка чебрецю;
– два подрібнених зубчики часнику;
– два стеблинки зеленого лука;
– невеликий шматочок коров’ячого масла.

Картоплю відварити або запекти в мундирі до напівготовності. Потім розрізати його навпіл, не знімаючи шкірки. Ложкою вийняти середню частину, відступаючи від краю шкірки на два сантиметра завтовшки.
У невеликій посудині зробити начинку з картоплі (його серцевини), тертого сиру, кмину, часнику і вершкового масла. Посолити, поперчити за смаком і ретельно розім’яти виделкою.
Нафарширувати наполовину цим складом картопляні «човники».
Яйця розбити і обережно вилити поверх кожної «човники».
Викласти у форму або на деко і випікати 10-15 хвилин при високій температурі.
Готові “човники” викласти на тарілку, зверху можна накрити “шапочкою” з дрібно порізаної зеленої цибулі.