Яєчня з сиром фета, помідорами

Час приготування: 15 хвилин

Одна з варіацій побутової яєчні, де основний «яєчний» компонент доповнюється солоним сиром, соковитими помідорами, подрібненим ріпчастою цибулею. Легке, смачне частування готується всього за пару хвилин!

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Яйця — 4 шт.
Помідори — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1/4 шт.
Сир фета — 50-70 г
Паприка — за смаком
Червоний перець — за смаком

Як приготувати Яєчня з сиром фета, помідорами

Це блюдо — простий і смачний сніданок, легкий перекус. Озброїтеся парочкою курячих яєць, маленькою цибулиною, м’ясистим помідором і запашним букетом спецій, серед яких паприка, пластівці червоного перцю. Додайте ніжності текстурою, додавши в класичну яєчню солоний сир. Фету можна замінити традиційним пармезаном, кулькою моцарелли.

Покроковий рецепт

1

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, наріжте помідори і м’який сир.

2

Нагрійте олію на сковороді підсмажте цибулю до утворення апетитною золотисто-коричневої скоринки.

3

Додайте до репчатому компоненту яйця, помідори, сир. При бажанні додатково використовувати смужки болгарського перцю, червоний лук, подрібнений часник.

4


Приправте ласощі спеціями (пресований часник, петрушка, кмин, томатна паста).

Дивіться також:  Грильяжні цукерки з арахісом