Яєчня з сиром фета, помідорами

Одна з варіацій побутової яєчні, де основний «яєчний» компонент доповнюється солоним сиром, соковитими помідорами, подрібненим ріпчастою цибулею. Легке, смачне частування готується всього за пару хвилин!

Інгредієнти

Яйця — 4 шт.
Помідори — 1 шт.
Цибуля ріпчаста — 1/4 шт.
Сир фета — 50-70 г
Паприка — за смаком
Червоний перець — за смаком

Як приготувати Яєчня з сиром фета, помідорами

Це блюдо – простий і смачний сніданок, легкий перекус. Озброїтеся парочкою курячих яєць, маленькою цибулиною, м’ясистим помідором і запашним букетом спецій, серед яких паприка, пластівці червоного перцю. Додайте ніжності текстурою, додавши в класичну яєчню солоний сир. Фету можна замінити традиційним пармезаном, кулькою моцарелли.

Покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, наріжте помідори і м’який сир.

Нагрійте олію на сковороді підсмажте цибулю до утворення апетитною золотисто-коричневої скоринки.

Додайте до репчатому компоненту яйця, помідори, сир. При бажанні додатково використовувати смужки болгарського перцю, червоний лук, подрібнений часник.


Приправте ласощі спеціями (пресований часник, петрушка, кмин, томатна паста).

Дивіться також:  Міні-омлети з мисливськими ковбасками