Єврейський салат з кабачків

.

Інгредієнти

Кабачок — 2 шт (середніх)
Помідори — 3 шт.
Майонез — 100 г
Сир — 50 г
Часник — 1 зубчик
Сіль — щіпка

Як приготувати Єврейський салат з кабачків

Соковитий, смачний овочевий салат.

Покроковий рецепт

Кабачки промити, нарізати кружечками. Посолити. Кожен гурток обваляти в борошні і обсмажити до золотистого кольору. Викласти шаром на блюдо.

Сир і часник натерти на дрібній тертці. Відкласти.

Помідори помити, нарізати кружечками. Викласти шаром на кабачки.

Помідори змастити часником. Зверху змастити майонезом.

Присипати сиром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Кабачкова ікра без обжарювання для зимового зберігання