Ще смачніше – приготувати таку страву на природі.
Інгредієнти
велика соковита морква – дві штуки | |
солодке масло вершкове розм’якшене – чотири ст. ложки | |
сушений кріп – одна ч. ложка | |
чеддер або якийсь інший аналогічний сир – 160 г | |
білий цибулю салатний невеликий – одна штука | |
солодка кукурудза консервована – 160 г | |
великі бульби картоплі – дві штуки | |
вершки середньої жирності – 230 г | |
великі часточки часнику – дві штуки | |
філе сьомги – 230 г | |
морська сіль середнього помелу – за смаком | |
запашний мелений перець – за смаком |
Як приготувати Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи
Сторінка: 1 2