Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи

Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще смачніше – приготувати таку страву на природі.

Інгредієнти

велика соковита морква – дві штуки
солодке масло вершкове розм’якшене – чотири ст. ложки
сушений кріп – одна ч. ложка
чеддер або якийсь інший аналогічний сир – 160 г
білий цибулю салатний невеликий – одна штука
солодка кукурудза консервована – 160 г
великі бульби картоплі – дві штуки
вершки середньої жирності – 230 г
великі часточки часнику – дві штуки
філе сьомги – 230 г
морська сіль середнього помелу – за смаком
запашний мелений перець – за смаком

Як приготувати Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи