Заготівля лечо на зиму

Заготівля лечо на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У лечо немає точного рецепту, тому що його готують у багатьох країнах Європи по-різному. У цьому рецепті ми розглянемо найпростіший, але не менш смачний варіант заготовки на зиму Лечо.

Інгредієнти

Болгарський перець – 1,5 кг
Помідори – 1 кг Бажано вибирати сорти м’ясистих помідорів, наприклад, сливка.
Часник – 1 головка
Цукор – 2 ст. л з гіркою Можна змінювати за смаком
Сіль – 1 ст. л з гіркою Можна змінювати за смаком
Рослинне масло – 100 мл
Оцет – 30 мл Можна змінювати за смаком

Як приготувати Заготівля лечо на зиму