Закуска – курка з папороттю й овочами

Закуска – курка з папороттю і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Саме головний інгредієнт – папороть, концепція смаку в ньому. Закуска ще смачніше, якщо дати постояти в холодильнику пару годин.

Інгредієнти

Філе курки – 2 шт
Папороть – 350 гр
Морква – 1 велика
Цибуля – 1 велика
Часник – 3 зубчики
Перець болгарський – 2 шт
Перець Чилі – 1 шт
Білий кунжут – дві чайних ложки
Рослинне масло – 75 г
Соєвий соус – дві столові ложки
Сіль – пів чайної ложки
Приправа для курки – пів чайної ложки

Як приготувати Закуска – курка з папороттю й овочами