Цю апетитну і надзвичайно смачну закуску рекомендується подавати до фуршетного столу.
Інгредієнти
кокосова стружка – 70 г | |
тигрові креветки сирі – шість штук | |
свіжовіджатий сік лимонний – півтори ст. ложки | |
будь-яке масло для фритюру – за смаком | |
лимонний або чорний перець мелений – половина ч. ложки | |
крохмаль кукурудзяний просіяний – одна ст. ложка | |
сирий білок яєчний – одна штука | |
мелена паприка солодка – одна ч. ложка з гіркою | |
морська тонкомолота сіль – на смак | |
Для часникового цитрусового соусу: | |
мелений гострий перець червоний – за смаком | |
великі часникові зубці очищені – дві штуки | |
свіжовіджатий сік грейпфрутовий – чверть склянки | |
свіжовіджатий сік апельсиновий – половина склянки | |
свіжовіджатий сік лимонний – одна чайна ложка | |
тростинний цукор – пісок- три ст. ложки |