Досить таки з простих інгредієнтів можна приготувати ось такий оригінальний закусочний торт з картоплі і тунця з яйцями. Таке блюдо можна подавати як гарнір.
Інгредієнти
картопляні бульби – 500-600 г | |
петрушка свіжа – п’ять ст. ложок рублена | |
консервований тунець – дві банки | |
лимон для оформлення – на свій смак | |
вершкове несолоне масло – 50 г | |
варені курячі яйця – чотири штуки | |
лимонний перець дрібного помелу – на свій смак | |
оливковий майонез – чотири столові ложки | |
оливки великі без кісточок – 90 г | |
оливки великі без кісточок 90 г оливкова чи будь-яке інше рослинне масло – на свій розсуд | |
дрібна морська сіль – на смак |