Закусочний гарнір – картопляний торт з тунцем

Закусочний гарнір – картопляний торт з тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Досить таки з простих інгредієнтів можна приготувати ось такий оригінальний закусочний торт з картоплі і тунця з яйцями. Таке блюдо можна подавати як гарнір.

Інгредієнти

картопляні бульби – 500-600 г
петрушка свіжа – п’ять ст. ложок рублена
консервований тунець – дві банки
лимон для оформлення – на свій смак
вершкове несолоне масло – 50 г
варені курячі яйця – чотири штуки
лимонний перець дрібного помелу – на свій смак
оливковий майонез – чотири столові ложки
оливки великі без кісточок – 90 г
оливки великі без кісточок 90 г оливкова чи будь-яке інше рослинне масло – на свій розсуд
дрібна морська сіль – на смак

Як приготувати Закусочний гарнір – картопляний торт з тунцем