Рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом – незвичайне блюдо з простих продуктів. Воно має тонкий смак, зберігає корисні властивості і безсумнівно порадує ваших близьких.
Інгредієнти
Для рибного фаршу: | |
риба – щука – 1 кг так само можна використовувати лящ, окунь, плотва | |
хліб – 2-3 шматка | |
молоко – для вимочування хліба | |
яйця курячі – 1 шт. | |
сіль, перець – за смаком | |
Для начинки: | |
шпинат – велика жменя | |
гриби свіжі – 10 -12 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
яйце куряче варене – 1 шт. | |
рослинне масло – 3 ст. ложки | |
Для верху рулету: | |
яйце – 1 шт. | |
борошно – 1 ч. ложка | |
панірувальні сухарі – 2-3 ст. ложки | |
Для соусу Бешамель | |
молоко – 2 склянки | |
борошно – 50 гр | |
вершкове масло – 50 гр | |
хрень столовий – 2 ст. ложки | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком |