Закусочний рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом

Закусочний рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом – незвичайне блюдо з простих продуктів. Воно має тонкий смак, зберігає корисні властивості і безсумнівно порадує ваших близьких.

Інгредієнти

Для рибного фаршу:
риба – щука – 1 кг так само можна використовувати лящ, окунь, плотва
хліб – 2-3 шматка
молоко – для вимочування хліба
яйця курячі – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
Для начинки:
шпинат – велика жменя
гриби свіжі – 10 -12 шт.
цибуля – 1 шт.
яйце куряче варене – 1 шт.
рослинне масло – 3 ст. ложки
Для верху рулету:
яйце – 1 шт.
борошно – 1 ч. ложка
панірувальні сухарі – 2-3 ст. ложки
Для соусу Бешамель
молоко – 2 склянки
борошно – 50 гр
вершкове масло – 50 гр
хрень столовий – 2 ст. ложки
сіль – за смаком
перець – за смаком

Як приготувати Закусочний рулет з щуки, фарширований грибами і шпинатом