Запечена капуста кольрабі з сиром

Запечена капуста кольрабі з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На святковий стіл прийнято ставити не тільки ґрунтовні м’ясні страви і салати, але і легкі закуски, а одним з найцікавіших закусочних страв є кольрабі в сирній скоринці.

Інгредієнти

олія оливкова холодного віджиму – 2 ст. ложки
качан капусти кольрабі – 1 качан
морква – 50 г
сир легкоплавкий тертий – 170 р
масло несолоне вершкове м’яке – на свій розсуд
сіль – за смаком
перець чорний мелений – щіпка
прованські трави – щіпка
насіння – 1 ч. ложка не обов’язково

Як приготувати Запечена капуста кольрабі з сиром