Запечена картопля в шкірці з грибним соусом

Запечена картопля в шкірці з грибним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечену картоплю з грибним соусом в духовці – красивий гарнір простого приготування і універсальної подачі.

Інгредієнти

Молоко – 50 мл
Борошно – 1 ст. л.
Мускатний горіх – щіпка
Вершкове масло – 20 г
Печериці – 50 г
Картопля – 8 шт.
Спеції до картоплі – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Зелена цибуля – невеликий пучок
Гірчичні зерна – 1/2 ч. л.
Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.

Як приготувати Запечена картопля в шкірці з грибним соусом