Запечена картопля, загорнутий в бекон

Запечена картопля, загорнутий в бекон – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Картопля – за смаком
Бекон – смужки

Як приготувати Запечену картоплю, загорнутий в бекон

Покроковий рецепт

Сиру картоплю почистити.

Загорнути кожен картоплю в смужку копченого бекону. Солити картоплю немає необхідності, так як бекон і так солоний.

Викласти картоплю в вогнетривке блюдо і закрити його фольгою. Поставити в духовку на 50-60 хвилин при температурі 200 С. Через годину акуратно відкрити фольгу (обережно не обожгитесь!) і спробувати проткнути збоку картоплю. Якщо картопля готовий (м’який), вийняти, викласти на блюдо і подавати до столу.

Це дуже смачно! Солоний хрусткий бекон з картоплею! Насолоджуйтесь!