Курка з родзинками і грибами – ситне блюдо на швидку руку до вашого столу!
Інгредієнти
Цибуля – 1/2 шт. | |
Гриби – 100 г | |
Курячі стегна без кістки – 4 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Ізюм світлий – 2 ст. л. | |
Перець білий – за смаком | |
Сметана – опціонально |
Запечена курка, з родзинками і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Курка з родзинками і грибами – ситне блюдо на швидку руку до вашого столу!
Цибуля – 1/2 шт. | |
Гриби – 100 г | |
Курячі стегна без кістки – 4 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Ізюм світлий – 2 ст. л. | |
Перець білий – за смаком | |
Сметана – опціонально |