Запечена курка з сиром у беконі

Простий рецепт запеченої курячої грудки в беконі з сиром.

Інгредієнти

Куряча грудка без шкіри — 700 гр (чим менше грудка, тим легше буде завернути)
Бекон — 300 — 400 гр
Твердий сир — 100 гр
Сіль — 2 г

Як приготувати Запечена курка з сиром у беконі

Куряче м’ясо вважається дуже корисним, а куряча грудка без шкіри знаходиться на першому місці в списку дієтичних продуктів. Не дарма, саме курячі грудки рекомендовано є спортсменам і тим, хто просто хоче схуднути. Але оскільки грудки зовсім не жирні, приготовлені з них страви часто виходять досить «сухуватими». Один з варіантів приготування соковитої курячої грудки використання «шуби» з бекону. При цьому, чим менше куряча грудка, тим соковитіше вона виходить.

Покроковий рецепт

Ріжемо сир на товсті довгі смужки.


Моєму курку, шляхом надрізання, робимо в ній кишеньку, кладемо туди сир і закриваємо його. Трохи присаливаем курячу грудку.

Замотуємо курку в бекон (якщо бекон короткий, просто прикриваємо їм грудку), встромляємо зубочистки, щоб бекон не з’їхав. Ставимо в духовку на 25 хвилин при 200 градусах.

Дивіться також:  Котлети «Ніжні»