Запечена риба під сметаною виходить ніжна, соковита, з приголомшливим смаком.
Інгредієнти
риба – 800 г підійде будь-яка, але бажано річкова | |
цибуля – 2 цибулини | |
сметана – 5 ст. ложок | |
сир – 100-150 г | |
борошно – жменя | |
лимонний сік – сік 1 лимона |
Запечена риба під сметаною з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Запечена риба під сметаною виходить ніжна, соковита, з приголомшливим смаком.
риба – 800 г підійде будь-яка, але бажано річкова | |
цибуля – 2 цибулини | |
сметана – 5 ст. ложок | |
сир – 100-150 г | |
борошно – жменя | |
лимонний сік – сік 1 лимона |