Запечена скумбрія

Запечена скумбрія – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба дуже жирна, тому немає необхідності обмазувати майонезом.

Інгредієнти

Скумбрія – 1 шт.(500-600 гр.)
Спеції – за смаком
Масло рослинне – 1 ч. л.

Як приготувати Запечена скумбрія

Скумбрія відноситься до того виду риб, що не вимагає до себе великих втручань при приготуванні. Добре поєднується з різними гарнірами від картоплі до каш або просто з салатом.

Скумбрія легко засвоюється організмом, багата білком і містить велику кількість вітамінів і мінералів, таких як йод, кальцій, фосфор і звичайно ж омега3.

Має свій неповторний смак і аромат який не сплутаєш з іншими різновидами риб.

Покроковий рецепт