Запечена яловичина з грибами і шпинатом в тесті

Запечена яловичина з грибами і шпинатом в тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яловичина – 1 кг (м’якоть)
Гриби – 300 г (гливи)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Рослинна олія – 2 столові ложки
Шпинат – 400 г
Листкове тісто – 1 упаковка (2 пласта)
Вода – 0,5 л
Гірчиця – 3 столові ложки
Сіль – 1/2 чайної ложки (на м’ясо, маринад)
Мелений чорний перець – 1/2 чайної ложки (на м’ясо, маринад)
Яйця курячі – 1 шт .

Як приготувати Запечена яловичина з грибами і шпинатом в тесті