Запечене мясо з картоплею в рукаві

Запечене мясо з картоплею в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не складний рецепт запеченої картоплі з м’ясом.
Гарнір і свинина в одному «рукаві». Пробуємо?

Інгредієнти

Лопатка свиняча – близько 1 кг
Червона та зелена паприка – 1 чайна ложка
Суміш перців – за смаком
Суха петрушка – 1 чайна ложка
Коріандр – 1/2 чайної ложки
Гвоздика – 3-5 шт.
Мускатний горіх – щіпка
Лавровий лист – 2 – 3 листочка
Часник – 3 – 4 зубчики (або за смаком)
Сіль – за смаком
Картопля на гарнір

Як приготувати Запечене м’ясо з картоплею в рукаві