Запечені гриби з гречкою по-монастирськи

Запечені гриби з гречкою по-монастирськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Просте пісне страву з гречаної крупи з грибочками і прянощами.

Інгредієнти

гречаної крупи – 1,5 склянки очищеної
грибів (шитаке або інших) – 200 г свіжих
ріпчастої цибулі (можна з пір’ям) – одна невелика головка
соняшникової олії – чверть склянки
часник, крупно порізану – 1-2 зубчики
сіль – за смаком
перець чорний – за смаком
Для заправки:
бальзамічного оцту – 2 столові ложки
свіжого лимонного соку – 2 столові ложки
темного соєвого соусу – 1 столова ложка
свіжий мелений перець – за смаком
кропу – 1 пучок

Як приготувати Запечені гриби з гречкою по-монастирськи