Запечені кальмари фаршировані шпинатом і горіхами

Запечені кальмари фаршировані шпинатом і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке страви відмінно поєднуються з макаронами і салатом. Можна подавати і як самостійне блюдо.

Інгредієнти

оливкова олія+ ще трохи – 1 столова ложка
цибуля – 1/2 головки
часник – 1 зубчик
шпинат – 2 жмені
анчоуси – 3 філе
каперси – 1 столова ложка
кедровий горіх – 3 столові ложки злегка запашні, якщо це можливо (необов’язково)
золотий родзинки – 3 столові ложки
сир пармезан – 2 столові ложки
очищені кальмари – 4 шт.
Сіль, спеції – за смаком
свіжа петрушка, лимонний сік – при подачі

Як приготувати Запечені кальмари фаршировані шпинатом і горіхами