Запечені картопляні фрикадельки з сиром і беконом

Запечені картопляні фрикадельки з сиром і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечені в духовці, картопляні фрикадельки з сиром і варено-копчених беконом – цікаве і надзвичайно смачна страва чеської національної кухні.

Інгредієнти

свіжий картопля – 800 г
молоко звичайне коров’яче – 300 м + 200 м (в тісто) можна з магазину
борошно – 100 г + 100 г (в соус)
масло солодковершкове – 100 г
варено-копчений бекон в нарізку – 200 г з магазину
гострий сир твердих сортів – 300 г
вода – на свій смак
сіль – на смак
мелкомолотый чорний/червоний перець – на смак

Як приготувати Запечені картопляні фрикадельки з сиром і беконом