Запечені курячі стегенця з помідорами

Час приготування: 2 години

.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
Курячі стегна — 1,5 кг (або гомілку, тільки не використовуйте курячі грудки)
Ріпчаста цибуля — 1 шт., нарізана на 8 частин
Лавровий лист — 2 шт.
Розмарин — 2 гілочки
Помідори — 500 г
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Оливкова олія — 1/4 чашки

Як приготувати Запечені курячі стегенця з помідорами

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт

1

Розігріти духовку до 400F (205C). Злегка змастити форму (33 х 22 х 5 см).

У форму викласти шматочки курки і цибулі. Між куркою покласти лаврові листи і розмарин. По всій поверхні розкласти шматочки масла. Викласти помідори шкіркою вгору. Полити зверху оливковою олією. Приправити сіллю і перцем за смаком.

2

Випікати курку до золотисто-коричневого кольору (близько 1,5 ч.). Подавайте до столу гарячим, прибравши лаврові листи і розмарин. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Долма в мультиварці