Запечені овочі з начинкою

Хто любить не тільки сирі овочі, але і запечені — це страва точно сподобається. Ароматні баклажани з часником, фаршировані кабачки — соковитий і смачний обід.

Інгредієнти

Курне філе — 300 гр
Баклажани — 1-2 шт
Кабачок — 2-3 шт
Помідор — 1 шт
Сир — 200 гр
Часник — 2 зубчики

Як приготувати Запечені овочі з начинкою

Баклажани, кабачки – відмінний варіант для того, щоб приготувати смачну вечерю. Запечені овочі з начинкою з курячої грудки під сирною скоринкою – дієтичне блюдо, яке припаде до смаку багатьом.

Покроковий рецепт

Помити овочі, висушити. Шкірку можна не знімати.

З кабачків вийняти серцевину. Баклажани надрізати по колу і вздовж. Баклажан і кабачок посипати трохи сіллю.

Куряче філе дрібно нарізати на кубики.

Серцевину від кабачка дрібно нарізати і додасть до курячого філе.

Помідор нарізати дрібно і додати до філе.

Баклажан натерти часником.

Зверху на баклажани покласти тонко нарізані помідори. В кабачки, розрізані у вигляді човників накласти приготований фарш.

Сир натерти на крупній тертці.

Викладаємо сир на овочі і відправляємо в духовку. Випікати при температурі 170 градусів, 40 — 50 хвилин.

Готові овочі остуджуємо або подаємо до столу гарячими. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Стейки з курячої грудки