Запечені яблука зі згущеним молоком і безе

Запечені яблука зі згущеним молоком і безе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Так іноді хочеться побалувати себе цікавим десертом! Запечені яблука з вареним згущеним молоком і повітряним безе…

Інгредієнти

Приготування основи:
згущене молоко – 1 банка вариться 2 години і охолоджується
яблука – 8 штук підійде будь-який сорт, але бажано тверді, при випіканні вони краще тримають форму
Для приготування безе:
яєчні білки – 4 штуки
цукор – 1 склянка як альтернативний варіант пропонується по половині склянки цукру і цукрової пудри – маса вийде навіть більш повітряної
ванільний цукор – 2 чайні ложки

Як приготувати Запечені яблука зі згущеним молоком і безе