Запечений хек з лимоном

Час приготування: 1 год 15 хв.

Нічого складного в приготуванні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
хек — один
лимон — половина
сіль — за смаком
приправа для риби — пів пачки

Як приготувати Запечену хек з лимоном

Смачний і корисний рецепт.

Покроковий рецепт

1



Для початку включаємо духовку і залишаємо її розігріватися до температури 200 градусів. Підготовка не займає багато часу, тільки якщо рибка була заморожена, то варто заздалегідь її розморозити. Для початку рибку потрібно почистити, прибрати голову, потрухи і гарненько вимити. Потім робимо на спинці не великі надрізи. Після просолюємо рибу як зовні, так і всередині. Так само і натираємо приправою. Залишаємо хвилин на десять. Що б вона трохи про солилась і просочила приправою.

2



Після нарізаємо лимон підлозі скибочками і вставляємо його в надрізи на спинці риби. Також і всередину кладемо дві скибочки лимона. Деко застеляємо фольгою, викладаємо на нього нашу рибу і зверху трохи поливаємо лимонним соком. Ставимо в духовку приблизно на 55 хвилин. У процесі запікання рибу варто поливати жирком який буде збиратися на деку, що б вона була суха. Приємного Вам апетиту.

Дивіться також:  Соковиті курячі крильця з картоплею в духовці