Запіканка з фаршем і шпинатом

Час приготування: 1 година

Головний інгредієнт страви — шпинат. Одне з найбільш корисних рослин, багате вітамінами і мінералами.

Інгредієнти

Кількість порцій: 8
шпинат — 500 гр.
цибуля — 1 шт.
фарш м’ясний — 400 гр.
яйце — 3 шт.
спеції — за смаком

Як приготувати Запіканка з фаршем і шпинатом

Відмінно блюдо для обідів і вечерь.

Покроковий рецепт

1

Шпинат потрібно відварити і помістити в друшлаг, щоб вода скла.

2

На соняшниковій олії обсмажити фарш. Додати сіль, перець і приправи, які подобаються.

3


Потім потрібно обсмажити цибулю до готовності і додати до нього відварений шпинат. Змішати разом і трохи обсмажити.

4

У тарілку розбити три яйця, збити і замочити в яйцях шпинат.

5


Потім у форму для випікання сломи викласти фарш і замочений в яйці шпинат.

6

Залишилися яйця вилити у кінці форму і відправити в духову шафу. Випікати при 180 градусах близько 30 хвилин.

7

Запіканка зі шпинатом готова до подачі!

Дивіться також:  Мясний рулет з фаршу з брюссельської капустою і морквою