Запіканка з кабачків з фаршем та сиром

Запіканка з кабачків з фаршем та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запіканка з кабачків з фаршем та сиром виходить ситним, смачною і дуже поживним. Близькі будуть дуже раді і вдячні за такий вельми оригінальний вечерю.

Інгредієнти

кабачки середнього розміру – 5-6 молодих (обов’язково, щоб вони були не перерослі, без великих насіння, так звані «молочні»)
сухарі панірувальні – 4-6 столових ложок
фарш – 300 грам (можна взяти будь-хто: курячий, свинячий, яловичий або змішаний)
помідор – 2 невеликих
цибулина – 1 велика
майонез – 4 столові ложки з верхом
сир – 150 грам
сіль – за смаком
перець чорний мелений – за смаком
олія – для змащування форми

Як приготувати Запіканка з кабачків з фаршем та сиром