Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи

Час приготування: 40 хвилин

Для приготування цієї страви можна взяти м’ясо краба – вийде святковий варіант. Або ж використовувати крабові палички для повсякденного варіанту.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
крабове м’ясо — 200 г
кольорова капуста — 1 невеликий качан
цибуля ріпчаста — 1 головка
консервована кукурудза — 1 банку
масло вершкове — 1 ст. ложка (для смаження)
сир — 100-150 гр
сметана — 1 стакан
перець з сіллю — за смаком
зелень для посипання

Як приготувати Запіканка з кольорової капусти, крабів та кукурудзи

Чудова запіканка з кольорової капусти, крабів і кукурудзи, яку дуже просто і легко приготувати.

Покроковий рецепт

1

1. Цвітну капусту відварюють у солоній воді, розбирають на суцвіття. При бажанні можна порізати шматочками дрібніші.

2

2. Цибулю нарізають подрібніше, просмажують на вершковому маслі, додають склянку сметани і тушкують на тихому вогні до м’якості.

3

3. М’ясо краба з кольоровою капустою і консервованою кукурудзою перекладають на деко, промазанный маслом. Перчать і солять за смаком.

4

4. Заливають цибульно-сметанною піджаркою. Зверху рясно посипають тертим сиром. Запікають близько двадцяти хвилин в прогрітій духовці.

5

5. Подають до запечених крабів і цвітною капустою гарячими. Можна подавати прямо у формі, попередньо присипати рубаною свіжої зеленню.

Дивіться також:  Швидкі кекси