Заправка для борщу з бурака, помідорів і солодкого перцю

Заправка для борщу з бурака, томатів і перцю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заправка для борщу на зиму – ідеальне рішення для зайнятих господинь. Варто лише відварити бульйон з м’ясом, закинути картоплі, капусти і приготовану заправку для борщу – супец готовий!

Інгредієнти

помідори – 1 кг спілі, червоні (можна рожеві)
перець солодкий – 700 г
морква – 500 г
бурак столовий (буряк) – 1 кг
цибуля – 500 г
цукор – 100 г
рослинне масло – 250 г
оцет столовий – 1 склянка (200 г)
сіль, перець мелений – за смаком

Як приготувати Заправка для борщу з бурака, помідорів і солодкого перцю