Зелений борщ – страва, яку холодної восени нагадує про тепле літо

Зелений борщ – страва, яку холодної восени нагадує про тепле літо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яскравий, ароматний зелений борщ, з насиченим смаком літа

Інгредієнти

Свинина (м’якоть) – 600 грам можна використовувати будь-яке інше м’ясо, на Ваш смак
Картопля – 5 штук
Морква – 1 штука
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Перець болгарський – 1 штука
Томат – 100 грам або 1 свіжий помідор
Яйця – 5 штук
Зелень (щавель, цибуля зелена, петрушка, кріп) – 500 – 800 грам
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Зелений борщ – страва, яку холодної восени нагадує про тепле літо