Жовтий суп з сочевицею і сирим жовтком

Жовтий суп з сочевицею і сирим жовтком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Жовтий сочевичний суп яєчним жовтком – чому ні? Спробуємо приготувати ))

Інгредієнти

Курячий бульйон – 2 л (або м’ясний)
Сочевиця – 1 стакан
Картопля – 4-5 шт
Вершкове масло – 1 столова ложка
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Жовток курячий – 4 шт (на півлітра – 1 жовток)
Лимонний сік – 2 десертні ложки
Бульйон – 4 столові ложки
Прованські трави – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Жовтий суп з сочевицею і сирим жовтком